Category

2017 BMW 2 -serie spioneret med mindre stiljusteringer

En ansigtsløftet BMW 2 -serie er i værkerne såvel som det er blevet fanget af vores spionfotografer, hvilket udsætter, at BMW vil behandle sin lille coupe for mindre stilrevisioner senere på året.
Det har brug for et trænet øje til området forskellen mellem den nuværende 2 -serie såvel som den nye model. Manglen på at skjule bekræfter ekstremt bit vil ændre sig vedrørende bilens design.
9

Foran 2017 2 -serien får et nyt par forlygter med en ny hexagonal belysningssignatur. De nye stillys blev introduceret for nylig på den helt nye 5 -serie, selvom de allerede spænder over BMWs variation – sidste måneds 4 -serie Coupe Facelift introducerede de nye øjne til 2 -seriens større bror.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Køretøjets næse bruger det eneste betydelige stykke maskering, hvilket antyder ændringer af nyregilerne sammen med en mindre veksling til det forreste forklæde. Omkring ryggen får baglygterne let maskering, så forvent også en ny belysningssignatur lige her.
• Finest sportsbiler 2016
Ifølge vores spionfotografer var kabinen i den ansigtsløftede 2 -serie dækket, hvilket antydede, at bilens interiør vil være, hvor hovedparten af ​​ændringerne kommer. Skal 4 -serien ansigtsløftning være noget at gå forbi, nye indvendige trimmaterialer plus opdateringer til infotainment -konfigurationen kan være på kortene.
Vi forventer, at BMW placerer en vægt på ny innovation i bilen i den opdaterede hytte. Det aktuelle iDrive -system skal indeholde ved at opgradere bilens infotainmentopsætning. Ny bilist hjælper på samme måde vises.
Med hensyn til motorvalg er BMW usandsynligt at ændre meget, forudsat at de 2 -serier blev opgraderede køretrin tidligere på året. Den nøjagtige samme serie af turboladet fircylindret benzin såvel som dieselvalg skal forblive.
9

Som sådan efterlader det kun suspension såvel som chassiskonfigurationer som de eneste mekanikere i kø for en finjustering. Ændringerne gælder for både Coupe såvel som Cabrolet -modeller, såvel som Facelifted 2 -serien skal sælges sommeren 2017.
Bør BMW ændre meget mere om metoden, som 2 -serien ser ud? Lad os forstå i kommentarerne …