Uncategorized

Bekræftet: All-Electric BMW X3 SUV og Tiny EV-modeller i 2020

BMWs økonomiske resultater for det tredje kvater af 2016 har bekræftet, at all-elektriske versioner af BMW X3 og Tiny Hatch er på vej før 2020.
Først vil være en BMW X3 EV i 2019, der tilslutter sig i3 som en model uden forbrændingsmotor, skønt det er sandsynligt, at plug-in SUV ikke deler branding ‘i’. Der er ingen detaljer om drivlinjen, men BMW -chef Harald Krüger sagde, at “vores konstante opnåelse af høj rentabilitet … gør det muligt for os at finansiere fremtidige investeringer fra vores egne ressourcer.”
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste elektriske biler at komme nu
X3 EV vil være baseret på den næste generations X3-model, der også er indstillet til at få en plug-in hybridversion i området. Det er muligt, at drivlinjen til denne bil vil bruge den eksisterende BMW 330E’s 2,0-liters fircylindrede benzinmotor og en elektrisk motor, der udvikler 249bhp.
Mini vil følge med sin egen EV i 2020, ifølge rapporten. Denne nyhed kommer lige efter, at Tiny annoncerede Countryman Cooper S E All4 Plug-In Hybrid, der bruger en 1,5 liters turboladet tre-cylindret motor og en elektrisk motor til firehjulstrækket drivkraft og evnen til at køre på elektrisk strøm.
Produktchef for Tiny UK Nicolas Griebner fortalte os for nylig, at “Mini er udarbejdet til elektrificering”, som antydning af meget flere nye elektriske modeller ville være på vej, og den store sælgende lille luge ser ud til at være den næste modtager af teknikken.
Ville du få en allelektrisk lille eller BMW X3? Lad os vide, hvorfor nedenfor …