Uncategorized

Ny 2021 DS 4 Hatchback til salg nu fra £ 25.350

DS har lanceret den komplette DS 4 Hatchback-line-up i Storbritannien. Indtil for nylig var købere kun i stand til at købe £ 39.950 LA Premiere Launch Edition -versionen af ​​den nye bil – men nu er der et komplet supplement til trimmer, der tilbydes, med priser, der starter fra £ 25.350.
Afstiv jer selv, da den nye DS 4-line-up er temmelig kompliceret. Der er et valg af tre hovedspecifikationer at vælge imellem, kaldet DS 4, Performance Line og Cross. Imidlertid kan basismodellen og tværvarianterne også specificeres i forskellige udstyrslinjer, kaldet Bastille+, Trocadero og Rivoli.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Den billigste DS 4 Bastille+ kommanderer over overskriften pris og kommer monteret som konventionelle med 17-tommer legeringshjul, krom udvendigt trim og glans sorte dørspejle. Der er også LED-forlygter, parkeringssensorer på køretøjer og et 180-graders reverseringskamera, mens købere i købere får kludbeklædning, en syv-tommer digital gauge-klynge og et 10-tommer infotainment-system.

Bedste små elektriske biler 2022

Trocadero trapper op og får DS 4 Trocadero får 19-tommer legeringer, en modelspecifik kromradiatorgitter og nogle dedikerede tøjsæder. Der er også noget ekstra teknisk, med tilsluttet navigation og naturlig stemmegenkendelse, der kommer som standard. Priserne starter fra £ 28.850.
DS’s Rivoli-specifikation støder på 4’s prismærket op til £ 35.150, men den stigning er mest fordi den ikke bruges med virksomhedens indgangsniveau 128bhp benzinmotor. Ekstra inkluderer et specielt sæt af 19-tommer legeringshjul, matrix LED-forlygter, sort læderbeklædning og et niveau 2 semi-autonome køretilstand med adaptiv cruise control.