Uncategorized

Ny begrænset udgave Mazda MX-5 R Sport afsløret for 2020

Dette er Mazda MX-5 R Sport-strømmen på en lang liste over specialudgaveversioner af MX-5. Produktionen er begrænset til kun 150 eksempler, hvor hver bærer en prismærk på £ 27.700.
I det væsentlige er MX-5 R-sporten en meget mere generøst udstyret version af Mazdas Mid-Range Sport-model. Opgraderinger inkluderer et nyt sæt 16-tommer legeringshjul fra specialstråler, et gråt konvertibelt tag, klaver sorte dørspejle og en frisk polymetal grå metallisk maling. Inde i har Mazda også tilføjet Bourgogne læderbeklædning med sølvsøm.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste sportsbiler til salg nu
Bortset fra disse poster matcher R-Sports standardspecifikation den af ​​dens mellemstabsstablemat. LED-forlygter, regnfølende viskere, bagparkeringssensorer, cruise control og nøglefri adgang er alle monteret fra fabrikken, samt en ni-højttalers bose stereoanlæg og et syv-tommer infotainment-system med navigation, Apple CarPlay og Android Automobile-kompatibilitet .
MX-5 R-Sport er kun tilgængelig som en soft-top cabriolet med Mazdas indgangsniveau Skyactiv-G 1,5-liters fircylindret benzinmotor, der sender strøm til baghjulene ved hjælp af en seks-trins manuel gearkasse. Effekt- og drejningsmomentfigurer står på henholdsvis 130bhp og 152nm – nok til en tid på 0–62 km / h på 8,3 sekunder og en tophastighed på 127 km / h. Hvis du vil have den meget mere potente 2,0-liters model med 181bhp, vil du ikke være i stand til at få den i R-Sport-trim.
Kunder kan registrere deres interesse nu, men Mazda siger, at de første britiske leverancer af R-Sport kun kan finde sted “når de nuværende detailbegrænsninger er afsluttet.”
Hvad laver du af Mazda MX-5 R-sporten? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor …