Category

Antal drikkekørsel med det største niveau siden 2012

Antallet af drikkekørsel i Storbritannien har nået sit største niveau på tre år, ifølge nye tal.
Estimater offentliggjort af Department for Deliver (DFT) viser, at 1.370 mennesker i 2015 blev dræbt eller alvorligt såret i ulykker, herunder en chauffør under påvirkning af alkohol. Dette er op fra 1.310 hændelser i 2014 såvel som det største citat siden 2012.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Tallene viser ligeledes, at 200 mennesker blev dræbt i uheld, der omfattede mindst en chauffør over den lovlige grænse i 2015, ned fra anslået 240 dødsulykker fra året før. Dette repræsenterer dog stadig omkring 12 procent af alle dødsfald i vejen i Storbritannien. Det estimerede samlede antal uheld, hvor mindst en chauffør var over alkoholgrænsen, steg med to procent til 5.730 i 2015.
Resultaterne kommer efter, at det blev rapporteret, at antallet af fuldtids webtrafikmyndigheder er faldet med en tredjedel i det sidste årti, hvilket øger bekymringerne over trafiksikkerheden. Drikkøregrænsen i England såvel som Wales er i øjeblikket på 80 mg alkohol pr. 100 ml blod. Skotland sænkede grænsen i december 2014 til 50 mg pr. 100 ml, hvilket bragte den i henhold til de fleste europæiske lande.
• Hvad er drikdrevets grænse? Storbritanniens lovgivning forklarede
Jason Wakeford, direktør for kampagner for Vejsikkerhedsorganisationsbremse sagde: “egoistiske drikkedrivere ødelægger liv samt påfører rystende lidelser på husholdningerne såvel som ned i landet.
“Drikkøregrænsen i England såvel som Wales er den næststørste i Europa såvel som skal sænkes hurtigt. -drivere. ”
Bør drikkedrevgrænsen i England såvel som Wales reduceres til nøjagtigt samme niveau som i Skotland? Fortæl os i kommentarerne nedenfor …