Uncategorized

Hyundai Hydrogen Wave -teknik til at give to nye brændstofcelle -celle -drivkraft i 2023

Hyundai har annonceret, at den vil lancere to nye brændstofcelledomtager i 2023, som en del af sin mission til at popularisere teknologien i 2040. Meddelelsen blev foretaget På Hyundais Hydrogen Wave -konference, der viser firmaets planer om at gøre teknologien “let brugt til alle, alt og overalt”.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Virksomheden vil tilbyde to versioner af sin tredje generation af brændstofcelle-stakken, der producerer et output på henholdsvis 100 kW og 200 kW. Førstnævnte er udviklet til brug i passagerbiler (som den nuværende NEXO SUV), mens sidstnævnte specifikt er udviklet til brug i erhvervskøretøjer.

Hyundai Vision FK Hydrogen-drevet sportsbilkoncept pakker 670bhp

Siden NEXO blev lanceret tilbage i 2018, har Hyundai reduceret størrelsen på sin 100 kW brændstofcellestak med 30 procent, hvilket det siger, at det gør det enklere at gælde for en række forskellige biltyper. Enheden på 200 kW er også en lignende størrelse som NEXO’erne, men giver dobbelt så stor effekt.
I 2030 sigter Hyundai at producere en brintbrændselscellebil med et lignende prispunkt som et elektrisk køretøj på batteriet takket være de forbedrede produktionseffektiviteter af dens næste generations drivlinjer. Virksomheden er ivrig efter at påpege, at det allerede har reduceret omkostningerne ved teknologien i de foregående 20 år – med en svimlende 98 procent sammenlignet med sine prototype brændselsceller i 2003.