Category

London T-opladningsforureningszone har dukket op såvel som vil vokse i 2019

chauffører vil være i stand til at inspicere de ægte verdensemissioner af deres køretøjer, der bruger et nyt på internetværktøjet, der blev introduceret af borgmesteren i London, Sadiq Khan , der overholder introduktionen af ​​den nye £ 10 T-opladning i London.
The On Internet Checker viser uafhængig nitrogenoxid (NOX) score på næsten alle nye Euro 6 -basale køretøjer såvel som mange varevogne til salg i Storbritannien, såvel som borgmesteren håber virkelig, at det vil hjælpe chauffører Næste køretøj.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Dieselforbud? Nye toksiner Skat organiseret i 35 byer
På grund af den nye afgift skal bilister, der kører de største forurenende køretøjer i London, betale 21,50 £ hver dag for at udnytte hovedstadens veje. Planerne blev afsløret tidligere i år af borgmesteren i London som en del af hans planer om at forbedre luftens høje kvalitet i det centrale London.
Toksicitetsafgiften forstår ligeledes som T-opladningen, målretter før EURO 4-decharge-basisdiesel såvel som benzinmotorer-dette indebærer generelt køretøjer, der er registreret før 2005.
Det nye gebyr håndhæves i forsøget på at rydde op i Londons luft ved at blive pålagt nøjagtigt samme fra 07:00 til 18:00 mandag til fredags tidsramme som overbelastningsafgift. På toppen af ​​dette ligner T-opladningshåndhævelsesområdet det for overbelastningsafgiften. Dette anslås at påvirke 6.500 bilister om dagen, der kører ind i det centrale London, ned fra et tidligere citat på 10.000.