Uncategorized

Renault Plug-In Hybrid for 2014

Renault arbejder på en 141MPG-konceptbil, som på et tidspunkt vises næste år, ifølge Renault Head of Research, Advanced Studies og Materials Remi Bastien.
Bastien skitserede for Auto Express, at Renault “undersøger benzin-plug-in hybridkraft” til prototypen ‘2L/100 km’ køretøj, som sandsynligvis vil debutere på Geneva Motor Show 2014.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

I modsætning til andre Super-Eco-biler som Volkswagen XL1-forudsagde at koste tæt på £ 100.000 i Storbritannien-siger Bastien, ”En eventuel produktionsversion af bilen ville være overkommelig. Det vil være en B-segment-bil med CLIO-type funktioner med hensyn til plads og komfort.
• Renault Zoe Review
“Det vigtigste drivkraft for vores forsknings- og udviklingsbudget bruges på at forbedre emissionerne – med vores elektriske køretøjsstrategi med Zoe EV, er vi perfekt placeret til at udvikle hybridsystemer.”
Ved siden af ​​denne benzinelektriske prototype smeder Renault stadig videre med nul-emissions-forskningsprojekter for yderligere at forbedre praktisk og rækkevidde. Og på trods af et fokus på at reducere vægten i sine køretøjer med traditionelle forbrændingsmotorer, mener Bastien, at denne filosofi ikke nødvendigvis er den bedste tilgang til elbiler:
”At reducere vægt er vigtigt for benzin- og dieselbiler, men mindre for EV’er – aerodynamik er vigtigere for effektiviteten i elektriske køretøjer. Vægt kan bruges til at hjælpe regenerativ bremsning i en EV til at høste mere kinetisk energi, når man bremser.
”Jeg tror, ​​at den vigtigste grund til, at BMW bruger let carbonfiber på BMW I3, er på grund af ydelse på grund af hvad mærket står for – ikke nødvendigvis for effektivitet.”
• Renault Clio Review
Bortset fra forbedring af rækkevidden, er Renaults andet hovedfokus på at reducere omkostningerne for forbrugeren – en anden grund til, at dyre kulfiber ikke vil have på sine produktionsbiler i den nærmeste fremtid.
Bastien mener, at industrien kun er på 50% med hensyn til udforskning af batteriteknologi, og at videreudvikling vil forbedre rækkevidden, hvilket skitserer, “I 2020 vil rækkevidden af ​​en EV som Zoe fordobles til ca. 250 miles.”