Uncategorized

Ny BMW X3-baseret Alpina XD3 lanceret, pris fra £ 67.950

Alpina har frigivet en opdateret version af XD3, baseret på den netop for nylig ansigtsløftede BMW X3. Det tilbydes at bestille i Storbritannien nu, pris fra £ 67.950, som en mere speciel alternativ til dem som Audi Q5 såvel som Mercedes GLC Premium SUV’er.
Ligesom den forrige XD3, drives dette nye design af en afstemt version af BMWs dobbelt-turbo 3.0-liters lige-seks dieselmotor, der driver X3 M40D, selvom Alpina har vendt op ad vægen endnu længere som en del af opdateringen.

Ny Alpina XB7 tager BMW X7 til 613bhp samt £ 127k

Hvor det gamle køretøj skabte 330bhp såvel som 700Nm drejningsmoment, etablerer dette nye design 350bhp såvel som 730nm takket være en ECU -refash samt en smule mere boost. Alpina siger, at det er tilstrækkeligt til en tid på 0-62 mph på 4,9 sekunder samt en tophastighed på 158 km / h.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Motoren sender kørsel til alle fire hjul via en kalibreret version af BMWs otte-trins automatiske gearkasse. For at tackle den ekstra magt har Alpina ligeledes forbedret X3’s chassis, der passer til en bagerste differentiale, kalibrerede adaptive spjæld, kortere fjedre samt oprør bremsekar. Borede sammensatte bremseskiver kan ligeledes specificeres som en £ 1.680 mulighed.
Foruden de kosmetiske justeringer, som BMW har lavet til den ansigtsløftede X3, inkluderer XD3 Alpinas sædvanlige stylingpakke, der inkluderer en dybere front splitter, en mere aggressiv bagdiffusor såvel som et quad-exit-udstødningssystem i rustfrit stål. Redesign er afsluttet med Alpinas varemærke 20-tommer multi-tal-legeringshjul.