Uncategorized

Audi Q2 SUV givet mindre ansigtsløftning til 2020

Audi har revideret sin mindste SUV – Q2 – for 2020. Når mærket BMW X2 og Mercedes GLA -rival går i salg fra oktober, vil det lande med revideret styling, opdateringer til Interiør og ny i bil- og sikkerhedsteknologi.
Q2 har altid skåret en ganske speciel stil sammenlignet med resten af ​​Audi-serien, og ændringerne for MD-Life Freshen har ikke ændret sig meget. Den forreste singleframe-gitter er vokset lidt dybere og får en subtil fortolkning af Audis Quattro-inspirerede trio af spalter på toppen. Grillen sidder på toppen af ​​en ny kofanger, der på S-linje trim og derover får meget mere vinkeludskiftende luftindtag.

Ny Audi A3 2020 Review

Forlygterne forbliver den samme form som før, men alle Q2’er får fuld LED -teknologi som standard. Matrix LED -enheder og rulleindikatorer bruges i topspecifikationsversioner.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Der er et nyt kofangerdesign bagpå, og fem nye malingsfarver at vælge imellem, inklusive Lively Apple Green og Turbo Blue Shades. Som før er C-søjlen tilgængelig i kontrasterende sort, grå eller sølv finish eller i kropsfarve.
Indvendigt overføres Q2’s Dashboard-design fra den forrige model, i sig selv en lidt funked-up-version af den forrige generation A3. Luftventilen omgiver og gearvælger er begge blevet finjusteret, mens nye stoffer bruges til at trimme dørpanelerne. Alle undtagen basis Q2-varianter har nu den 12,3-tommers virtuelle cockpit Digital Driver’s display plus en 8,3-tommer infotainment-skærm som standard. Som før indeholder skærmen ikke berøringsskærmfunktionalitet – den styres af en roterende urskive i stedet.
19

Smartphone -appkompatibilitet er inkluderet i de aktuelle opdateringer, der giver ejere mulighed for at låse bilen hvor som helst eller kontrollere brændstofniveauer eksternt med deres telefon.