Uncategorized

Ny 2021 Bentley Bentayga Hybrid ankommer i oktober pris fra £ 155.500

Bentley har afsløret, at den nyligt ansigtsløftede Bentayga Hybrid vil blive prissat fra £ 155.500, når leveringerne begynder senere i oktober.
Den hybrid Bentayga, der skal være en af ​​to plug-in-modeller, den vil frigive i 2021. Benzinmotor kombineret med et batteri og det elektriske motoriske system.

Ny Aston Martin DBX Coupe Spearheads Ny CEO’s planer

Powertrain går uændret fra den forrige version af Bentayga Hybrid. Den 3,0-liters dobbelt-turboladede V6-benzinmotor og elektrisk motorisk kombination udvikler en maksimal effekt på 443bhp (335bhp fra motoren og 126bhp fra den elektriske motor) og 700Nm drejningsmoment.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Uden andre hardwareændringer fortsætter den opdaterede Bentley-hybrid med at sprint fra 0-60 km / h på 5,2 sekunder, før de toppede ved 158 km / h.
Ligesom før, takket være dets konventionelle 17,3 kWH-batteri, har Big Bentley SUV også et rent elektrisk interval på 25 miles-det er seks miles mindre end den før-ansigtsmodel, men kun fordi Bentayga Hybrid’s nul-emissionsområde er blevet kontrolleret under Det strengere WLTP -testregime snarere end den gamle NEDC -standard.
17

En tophastighed på 84 km / h er mulig uden hjælp fra benzinmotoren. EV Drive, Hybrid og Hold Drive -tilstande tillader bilisten at manuelt administrere batteriforbrug på farten, mens en maksimal opladningshastighed på 7,2 kW indikerer, at en fuld top -up kan opnås på to og en halv time.